حیوانات

محل تبلیغ شما تهران گراف


ا


می پسندم نمی پسندم

تعداد بازديد : 189

تاریخ انتشار: جمعه 9 فروردين 1392 ساعت: 15:27
نظر

ا

 


می پسندم نمی پسندم

تعداد بازديد : 235

تاریخ انتشار: جمعه 9 فروردين 1392 ساعت: 15:26
نظر

ا

 


می پسندم نمی پسندم

تعداد بازديد : 179

تاریخ انتشار: جمعه 9 فروردين 1392 ساعت: 15:24
نظر

ا

 


می پسندم نمی پسندم

تعداد بازديد : 226

تاریخ انتشار: جمعه 9 فروردين 1392 ساعت: 15:23
نظر

ا

 


می پسندم نمی پسندم

تعداد بازديد : 160

تاریخ انتشار: جمعه 9 فروردين 1392 ساعت: 15:17
نظر

ا

 ظاهرا ماساژدرمانی رو حتی گربه ها هم قبول 

دارن





می پسندم نمی پسندم

تعداد بازديد : 234

تاریخ انتشار: جمعه 9 فروردين 1392 ساعت: 15:16
نظر

ا

 

 

عکس ها در حال لود شدن میباشند… شکیبا باشید!

در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.

زیباترین عکس ها از زیباترین پروانه های جهان

عکس پروانه

زیباترین عکس ها از زیباترین پروانه های جهان

عکس های زیبا از پروانه ها

زیباترین عکس ها از زیباترین پروانه های جهان

گالری عکس پروانه

زیباترین عکس ها از زیباترین پروانه های جهان

پروانه های زیبا

زیباترین عکس ها از زیباترین پروانه های جهان

پروانه های خوشگل

زیباترین عکس ها از زیباترین پروانه های جهان

زیباترین عکس ها از زیباترین پروانه های جهان

زیباترین پروانه ها

زیباترین عکس ها از زیباترین پروانه های جهان

پروانه

زیباترین عکس ها از زیباترین پروانه های جهان

زیباترین عکس ها از زیباترین پروانه های جهان

زیباترین عکس ها از زیباترین پروانه های جهان

زیباترین عکس ها از زیباترین پروانه های جهان

زیباترین عکس ها از زیباترین پروانه های جهان

زیباترین عکس ها از زیباترین پروانه های جهان

 گردآوری : گالری عکس ایرانیان (عکسفا)


می پسندم نمی پسندم

تعداد بازديد : 144

تاریخ انتشار: جمعه 9 فروردين 1392 ساعت: 15:15
نظر

ا

 

اطلاعات اولیه

پروانه‌ها متعلق به راسته پولک بالان از رده حشرات هستند. دارای خرطوم هستند، بالها پرده‌دار و پولک‌دار است. لارو قطعات دهانی خورد کننده دارد. در پروانه‌ها بال در زمان استراحت عمودی می‌ماند. شاخکها گرز مانند یا گره دارند. 

 

تصویر

 

ساختار بدن

سر یک حشره شامل 6 قطعه بهم جوش خورده است که 4 قطعه آن دارای زایده هستند. ماندیبولها و اولین ماگزیلها نسبت به دهان در اطراف واقع می‌شوند و یک لب بالایی دهان را از جلو محافظت می‌کند. ماگزیلای دوم لب پایینی را می‌سازد. این اندامهای ذکر شده قطعات دهانی خورد کننده و جونده را تشکیل می‌دهند. در پروانه ماگزیلا به صورت قطعات دهانی مکنده خارج می‌شود.

هر یک از 3 قطعه سینه در بردارنده یک جفت پا است و به قطعات دوم و سوم یک جفت بال نیز متصل است. در شکم حشره 7 قطعه اول بدون زایده هستند. در قطعات هشتم و نهم زایده‌ای وجود دارد که به کار تخم‌گذاری کمک می‌کنند. مخرج در قطعه دهم قرار دارد. دو قطعه آخر سینه‌ای و 8 قطعه اول شکمی دارای اسپیراکلهای زوجی هستند که به دستگاه تنفسی نایی منتهی می‌شوند. 

پوست بدن

سطح بدن دارای پوششی ویژه است که در دوران رشد پس جنینی و به هنگام پوست اندازی به شدت تحت تاثیر اعمال فیزیولوژیک مختلف قرار می‌گیرد. پوست بدن بر عکس کرمها و نرمتنان از استحکام و مقاومت زیادی برخوردار است. بررسیهای بافت شناسی پوست که بوسیله میکروسکوپ نوری انجام شده نشان می‌دهد که پوست از دو لایه مشخص یکی سلولهای اپیدرمی یا هیپودرم و دیگری لایه کوتیکول تشکیل می‌شود. پوست بدن بطور کلی وظایف زیر را انجام می‌دهد. 

  • بدن را در برابر عوامل فیزیکی و مکانیکی مختلف محیط مانند زرهی محافظت می‌کند.
     
  • از تبخیر آن بدن که در زندگی حشرات دارای اهمیت ویژه‌ای است جلوگیری کرده و مانع نفوذ مواد سمی و خارجی به بدن می‌شود.
     
  • حشره را در برابر تغییرات بیش از اندازه گرمای محیط محافظت می‌کند.


 

تصویر

 

غده‌های پوستی

غده‌های پوستی اعم از تک سلولی یا چند سلولی بلافاصله در زیر کوتیکول و یا اندکی فراتر قرار می‌گیرند. ترشحات آنها در مراحل مختلف زندگی حشره ، اعمال بسیار گوناگونی را انجام می‌دهند. مهمترین غده‌های پوست عبارتند از: غده‌های چرب کننده ، غده‌های مومی ، غده‌های لاکی ، غده‌های ابریشم‌ساز و غده‌های پوست اندازی. 

ماهیچه‌های بدن

بیش از یک قرن است که معلوم شده است ماهیچه‌های بدن حشرات مانند دیگر بند پایان بجز در موارد استثنایی عموما از تیپ مخطط است. رنگ آنها معمولا روشن و یا خاکستری است اما ماهیچه‌های بال زرد ، نارنجی و یا قهوه‌ای روشن است. اینگونه رنگ آمیزی به سبب وجود رنگدانه‌های گوناگونی است که در ساختمان ‌آنها پراکنده‌اند. چون بدن حشرات و پیوستهای آنها از بندهای زیادی تشکیل شده است به این دلیل تعداد ماهیچه‌ها برای تامین حرکات آنها بسیار زیاد و قابل توجه است. چنانچه در بدن لارو بعضی از پروانه‌ها تعداد آنها 3000 و گاهی بیشتر است. 

دستگاه تنفس

تنفس بوسیله شبکه‌ای از لوله‌های میان تهی ویژه به نام تراشه صورت می‌گیرد. مجموع این لوله‌ها و انشعابات متعدد آنها بطور کلی سیستم تنفسی حشره را بوجود می‌آورد. تراشه‌ها لوله‌های اکتودرمی منشعبی هستند که در دو طرف جانبی بدن بوسیله روزنه‌های متقارن به نام استیگمات به بیرون باز می‌شوند.

تراشه‌ها به رنگ نقره‌ای شفاف بوده و درون آنها دارای پوشش کوتیکولی مارپیچی به نام تنیدیوم می‌باشد. انتهای هر یک از لوله‌های تنفسی به یک سلول تراشه‌ای و لوله‌های تنفسی بسیار باریک به نام تراکئول ختم می‌شود. این تراکئولها که قطر آنها کمتر از یک میکرون می‌باشد برای اکسیژن رسانی بطور مستقیم به سوی اندامها ، بافتها و سلولهای بدن کشیده می‌شود. 

 

تصویر

 

دستگاه گردش خون

دستگاه گردش خون حشرات در مقایسه با دیگر جانوران بی‌مهره سلوم‌دار بسیار ساده بوده و تنها از یک لوله پشتی تشکیل شده است. این لوله در ناحیه شکم معمولا قلب و در قفسه سینه و سر ، آئورت را بوجود می‌آورد. در پروانه لوله پشتی با خانه‌های قلب است. در اینحالت قلب به تعدادی اطاقک که در بیشتر موارد شماره آنها به 8 عدد می‌رسد تقسیم شده است. جریان خون به داخل قلب بوسیله روزنه‌های جانبی آن که در حد فاصل خانه‌ها قرار دارند انجام می‌گیرد. 

تولید مثل

عمل لقاح از طریق جفتگیری صورت می‌گیرد و تخم گذاشته می‌شود. در پروانه جنین به صورت رشد نیافته‌ای از تخم درمی‌آید و در ظاهر به کرمهای حلقوی می‌ماند. این لاروها طی پوست اندازی متوالی رشد می‌کنند و سرانجام محفظه‌هایی در دیواره بدن پدید می‌آید و دیسکهای شفیره‌ای شروع به پیدایش می‌کنند. این دیسکها جوانه‌های درونی هستندکه بعدها زایده‌های جانور بالغ مانند بالها ، پاها و قطعات دهانی جدید از آنها حاصل می‌شوند. تغییر شکل لارو کرمی شکل به جانور بالغ در درون پیله انجام می‌شود. در این مرحله محفظه‌هایی که محتوی دیسکهای شفیره‌ای هستند باز می‌شوند و زواید جانور بالغ کم‌کم ظاهر می‌شوند. 

انواع پروانه

پروانه اطلسی

این حشره شب‌زی بزرگترین بالها را در میان گروه پروانه‌ها دارد. اما بدن او کوچک است و در حدود 5 سانتیمتر طول دارد. بالهای جلویی نوع بالغ به سمت عقب خم شده و هر چهار بال او دارای طرحهای نیمه شفاف می‌باشند. 

پروانه بلوطی

این پروانه درشت هیکل دارای شاخکهای بسیار کوچکی است و تا به سن بلوغ نرسد٬ غذا نمی‌خورد. نرها و ماده‌ها از نظر اندازه و رنگ با همدیگر فرق دارند. نوع نر خیلی بزرگتر از نوع ماده است. نوع ماده تا زمانی که نوع نر آن را پیدا کند و با او جفتگیری نماید٬ پرواز نمی‌کند. 

 

تصویر

 

پروانه شطرنجی دم چلچله‌ای

این پروانه استوایی که در همه جا پراکنده است٬ یک پرواز کننده قوی می‌باشد و احتمالا برای پیدا کردن غذا مهاجرت می‌کند. پیله این پروانه به خوبی استتار شده و در صورت مورد تهدید قرار گرفتن٬ شاخ چنگالی شکل پشت سرشان را باد می‌کند. این شاخ بوی تنفر انگیز و بدی را در فضا منتشر می‌کند. 

پروانه فینیقیه‌ای

نام دیگر این پروانه آپولوی کوچک می‌باشد. این پروانه در مناطق کوهستانی زندگی می کند و به ندرت درمناطق پایین‌تر دیده شده است. طرح روی بالهای این پروانه متغیر است بالهای او بسیار نازک بوده و دارای پولکهای ظریفی می‌باشند که نیمه شفاف به نظر می‌آید. پروانه فینیقیه در مقابل سرما بسیار مقاوم است و با وجود آن فقط در فصل تابستان فعال است. 

پروانه کوچک پستچی

این پروانه استوایی در حاشیه جنگلها زندگی می‌کند و از شهد گل ساعتی تغذیه می‌کند. گونه این پروانه دارای 30 رنگ مختلف بوده و با لرزاندن بالهای خود پرندگان مزاحم را از خود دور می‌کند.


می پسندم نمی پسندم

تعداد بازديد : 156

تاریخ انتشار: جمعه 9 فروردين 1392 ساعت: 15:10
نظر

ا

                              راسو (قاقم)

نام علمی : Mustela nivalis

نام انگلیسی:  Least Weasel  

نام فارسی: راسو (قاقم)

 

 

پراکندگی

 (تركي: داش سي چاني، موشول، عرب دوشان) (كردي: تانجي موش، تازي موش، دلي)
(لري: تُل تازي) (مازندراني: گرزه بانو، عروسك، گنجه سرخوسه، لسك)

 

مشخصات:  كوچك‌ترين گونه از راسته گوشت‌خواران در دنيا است. گاهي با موش‌ها اشتباه مي‌شود. اين حيوان بدني دراز و باريك و گوش‌هاي كوچك و گرد و دمي كوتاه دارد. موهاي پشت به رنگ قهوه‌اي و پايين بدن، سفيد است. خط حدفاصل رنگ پشت و پايين بدن كاملاً مشخص است. در فصل زمستان و به خصوص در مناطق كوهستاني، مانند البرز و مناطق سردسير آذربايجان موهاي پشت كم رنگ‌تر و گاهي كاملاً سفيد مي‌شوند. ولي تعدادي موي سياه در انتهاي دم مشاهده مي‌شود.
اندازه‌ها: طول سرو تنه 114 تا 260 ميلي‌متر، دم 17 تا 78 ميلي‌متر، پا 25 تا 30 ميلي‌متر، وزن 25 تا 250 گرم. وزن نرها حدود يك چهارم بيشتر از ماده‌ها است.
زيستگاه: مناطق جنگلي، مناطق كوهستاني، اراضي كشاورزي، ساختمان‌هاي روستايي. برخي از روستانشينان منطقه تنكابن بر اين باورند كه اين حيوان در مناطقي كه گنج وجود دارد زندگي مي‌كنند، به همين دليل او را گنجه سرخوسه مي‌نامند.
پراكندگي: از شمال خراسان تا آذربايجان، كردستان، كرمانشاه، لرستان، شمال خوزستان.
پراكنش جهاني: آمريكا، اروپا، آفريقا و آسيا.


عادات: هم روز و هم شب فعال است. به صورت انفرادي زندگي مي‌كند و از قلمرو خود دفاع مي‌نمايد. در سوراخ حيواناتي نظير موش ساكن مي‌شود يا در زيرزمين، شكاف سنگ‌ها، و سوراخ درختان لانه مي‌سازد. حيواني بسيار كنجكاو، جسور و سريع است. به خوبي شنا مي‌كند، از درخت بالا مي‌رود، ارتفاع و طول يك متر را مي‌پرد. حس بينايي‌اش قوي است. معمولاً طمعه را از طريق ديدن، بوييدن، يا شنيدن صدا تشخيص مي‌دهد. در موقع احساس خطر بوي تندي از غده‌هاي انتهاي دم مي‌پراكند. راسو خيلي زود با انسان مأنوس مي‌شود. در منطقه چالدران ماكو هنگام وارسي تله‌ها و اندازه‌گيري جوندگان كوچك يك راسو با احتياط نزديك مي‌شد و موش‌ها را از دست من مي‌ربود و پس از بردن آن به لانه‌اش بار ديگر مراجعت مي‌كرد.
 

غذا: راسوها غالباً در ميان پوشش گياهي انبوه يا كپه‌هاي سنگ اقدام به شكار حيواناتي نظير موش، ول، هامستر، خرگوش، پرندگان و تخم آنها، خزندگان از قبيل مار و حشرات مي‌كنند. با جثه كوچكي كه دارد، مي‌ تواند وارد لانه حيوانات زيرزميني مانند موش شده آنها را تعقيب و شكار كند. معمولاً با گاز گرفتن پشت سر، به سرعت طعمه خود را مي‌كشند. گاهي نيز به مرغ و خروس حمله مي‌كنند. بعد از شكار معمولاً طعمه را به محل مناسبي مي‌برند و دوباره براي شكار به محل قبلي بر مي‌گردد. گاهي نيز براي گرفتن پرندگان يا خوردن تخم آنها به بالاي درخت مي‌رود. در پناهگاه حيات وحش دشت ناز ساري يك راسو در حالي كه موشي را كه كمي از خودش كوچك‌تر بود شكار كرده و به لانه‌اش حمل مي‌كرد مشاهده شد.
 

توليد مثل: جفت‌گيري در تمام ماه‌هاي گرم سال انجام مي‌گيرد. مدت نزديكي كوتاه است و چندين بار تكرار مي‌شود. در حين جفت‌گيري، نر پشت گردن ماده را با دندان مي‌گيرد و او را با دست‌ها نگه مي‌دارد. مدت آبستني حدود 35 روز است و سه تا 10 بچه مي‌زايد. تعداد دفعات زايمان دو بار در سال است (تأخير رشد سلول تخم در اين حيوان وجود ندارد). بچه‌ها در سه هفتگي چشم باز مي‌كنند. تا سه ماهگي وابسته به مادر هستند و در يك سالگي بالغ مي‌شوند. در حالت وحشي عمر كمي دارند ولي در اسارت تا 10 سال زندگي مي‌كنند.
 

وضعيت فعلي: تاكنون مطالعاتي در مورد ضعيت اين گونه صورت نگرفته است. مشاهده تعدادي از آن در مناطق مختلف كشور، نشانه بقا اين حيوان در شرايط موجود است.

   


می پسندم نمی پسندم

تعداد بازديد : 203

تاریخ انتشار: پنج شنبه 8 فروردين 1392 ساعت: 15:53
نظر

ا

                              راسو (قاقم)

نام علمی : Mustela nivalis

نام انگلیسی:  Least Weasel  

نام فارسی: راسو (قاقم)

 

 

پراکندگی

 (تركي: داش سي چاني، موشول، عرب دوشان) (كردي: تانجي موش، تازي موش، دلي)
(لري: تُل تازي) (مازندراني: گرزه بانو، عروسك، گنجه سرخوسه، لسك)

 

مشخصات:  كوچك‌ترين گونه از راسته گوشت‌خواران در دنيا است. گاهي با موش‌ها اشتباه مي‌شود. اين حيوان بدني دراز و باريك و گوش‌هاي كوچك و گرد و دمي كوتاه دارد. موهاي پشت به رنگ قهوه‌اي و پايين بدن، سفيد است. خط حدفاصل رنگ پشت و پايين بدن كاملاً مشخص است. در فصل زمستان و به خصوص در مناطق كوهستاني، مانند البرز و مناطق سردسير آذربايجان موهاي پشت كم رنگ‌تر و گاهي كاملاً سفيد مي‌شوند. ولي تعدادي موي سياه در انتهاي دم مشاهده مي‌شود.
اندازه‌ها: طول سرو تنه 114 تا 260 ميلي‌متر، دم 17 تا 78 ميلي‌متر، پا 25 تا 30 ميلي‌متر، وزن 25 تا 250 گرم. وزن نرها حدود يك چهارم بيشتر از ماده‌ها است.
زيستگاه: مناطق جنگلي، مناطق كوهستاني، اراضي كشاورزي، ساختمان‌هاي روستايي. برخي از روستانشينان منطقه تنكابن بر اين باورند كه اين حيوان در مناطقي كه گنج وجود دارد زندگي مي‌كنند، به همين دليل او را گنجه سرخوسه مي‌نامند.
پراكندگي: از شمال خراسان تا آذربايجان، كردستان، كرمانشاه، لرستان، شمال خوزستان.
پراكنش جهاني: آمريكا، اروپا، آفريقا و آسيا.


عادات: هم روز و هم شب فعال است. به صورت انفرادي زندگي مي‌كند و از قلمرو خود دفاع مي‌نمايد. در سوراخ حيواناتي نظير موش ساكن مي‌شود يا در زيرزمين، شكاف سنگ‌ها، و سوراخ درختان لانه مي‌سازد. حيواني بسيار كنجكاو، جسور و سريع است. به خوبي شنا مي‌كند، از درخت بالا مي‌رود، ارتفاع و طول يك متر را مي‌پرد. حس بينايي‌اش قوي است. معمولاً طمعه را از طريق ديدن، بوييدن، يا شنيدن صدا تشخيص مي‌دهد. در موقع احساس خطر بوي تندي از غده‌هاي انتهاي دم مي‌پراكند. راسو خيلي زود با انسان مأنوس مي‌شود. در منطقه چالدران ماكو هنگام وارسي تله‌ها و اندازه‌گيري جوندگان كوچك يك راسو با احتياط نزديك مي‌شد و موش‌ها را از دست من مي‌ربود و پس از بردن آن به لانه‌اش بار ديگر مراجعت مي‌كرد.
 

غذا: راسوها غالباً در ميان پوشش گياهي انبوه يا كپه‌هاي سنگ اقدام به شكار حيواناتي نظير موش، ول، هامستر، خرگوش، پرندگان و تخم آنها، خزندگان از قبيل مار و حشرات مي‌كنند. با جثه كوچكي كه دارد، مي‌ تواند وارد لانه حيوانات زيرزميني مانند موش شده آنها را تعقيب و شكار كند. معمولاً با گاز گرفتن پشت سر، به سرعت طعمه خود را مي‌كشند. گاهي نيز به مرغ و خروس حمله مي‌كنند. بعد از شكار معمولاً طعمه را به محل مناسبي مي‌برند و دوباره براي شكار به محل قبلي بر مي‌گردد. گاهي نيز براي گرفتن پرندگان يا خوردن تخم آنها به بالاي درخت مي‌رود. در پناهگاه حيات وحش دشت ناز ساري يك راسو در حالي كه موشي را كه كمي از خودش كوچك‌تر بود شكار كرده و به لانه‌اش حمل مي‌كرد مشاهده شد.
 

توليد مثل: جفت‌گيري در تمام ماه‌هاي گرم سال انجام مي‌گيرد. مدت نزديكي كوتاه است و چندين بار تكرار مي‌شود. در حين جفت‌گيري، نر پشت گردن ماده را با دندان مي‌گيرد و او را با دست‌ها نگه مي‌دارد. مدت آبستني حدود 35 روز است و سه تا 10 بچه مي‌زايد. تعداد دفعات زايمان دو بار در سال است (تأخير رشد سلول تخم در اين حيوان وجود ندارد). بچه‌ها در سه هفتگي چشم باز مي‌كنند. تا سه ماهگي وابسته به مادر هستند و در يك سالگي بالغ مي‌شوند. در حالت وحشي عمر كمي دارند ولي در اسارت تا 10 سال زندگي مي‌كنند.
 

وضعيت فعلي: تاكنون مطالعاتي در مورد ضعيت اين گونه صورت نگرفته است. مشاهده تعدادي از آن در مناطق مختلف كشور، نشانه بقا اين حيوان در شرايط موجود است.

   


می پسندم نمی پسندم

تعداد بازديد : 216

تاریخ انتشار: پنج شنبه 8 فروردين 1392 ساعت: 15:53
نظر

ليست صفحات

تعداد صفحات : 13



دوستان و همکاران

با مرجع گرافیک دوست شوید !

محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما تهران گراف قالب گراف
تمامی حقوق سایت و قالب برای(( حیوانات)) محفوظ می‌باشد و هرگونه سؤاستفاده و کپی برداری پیگرد قانونی دارد | کپی رایت ۲۰۱۳
طراحی و سئو: تهران گراف ترجمه: قالب گراف